0
Your Cart

Om KUL

Art Studio KUL er mit (Louise Hjorth Jespersens) værksted til billedkunst. Værkstedet er også et meget lille galleri, der ligger i en af Aarhus’ livlige restaurant- og shoppinggader, Jægergårdsgade. Det meste af tiden er lokalet et typisk maleværksted med maling overalt, men det kan hurtigt transformeres om til en præsentabelt lille galleriforretning, der byder folk indenfor.

På grund af Covid-19 har jeg tilføjet denne webshop, så det er muligt at se og købe kunstprodukter hjemmefra. Man kan sagtens bo i nærheden og selv hente sine køb i Jægergårdsgade, men smitterisikoen minimeres med kort kontakt. Alternativ sendes produkterne, og derfor begrænser udvalg i webshop sig til forsendelsesvenlige formater og størrelser.

I øjeblikket præsenteres arbejde af hhv. Louise Hjorth Jespersen (mig) og min far, Lars Hjorth. Måske kommer der flere kunstnere til med tiden.

LARS HJORTH |

Lars Hjorth er min far. Med kreativitet i årerne fra sin keramikerfamilie har han altid arbejdet med sine egne kunstneriske udtryk samtidig med et ingeniørfokus på materialet beton. Tegning, maling og eksperimentering er efterhånden blevet del af daglige rutiner i hverdagen i Sydfrankrig. Inspiration og motiver findes ofte i naturen, når han vandrer i bjergene – eller som det ses herunder, når arkitekturen i den gamle by, han bor i, bliver til grafiske oplevelser.