Dagens gave

Det var egentlig noget andet, der skulle udloddes i dag, men mine fotos var ikke gode nok. Derfor er gaven i dag dette værk, som hører til i en endnu unavngiven serie med diverse eksperimenter.

Du ser her et værk i passepartout og monteret på en sort baggrund. Det er også sådan, det leveres. Hensigten er at fremhæve b.la. flossede kanter på papiret, som hedder lærredspapir. Dvs en mellemting mellem papir og lærred. Jeg har tegnet og malet og derudover stammer fokus i billedet i virkeligheden fra et tungtbemalet og kasseret akrylmaleri, jeg har revet i stykker og limet på. Derfor er der mange forskellige strukturer, der tilsammen skaber liv og dybde.

Ydermål på passepartouet er 24×30, og der findes ca 10 værker i denne serie.

Du kan deltage i lodtrækning og være heldig at VINDE dette værk ved at skrive en kommentar her eller på Instagram @artstudiokul.

Detaljer

Recommended Articles

3 Comments

  1. Paul-Henning Hallum-Olesen

    Flot billede – dejlig bred pensel – håber lidt på jeg er heldig og vinde det 🙂

    1. Tak! Jeg synes også, at det må være din tur snart – men lodtrækningen bestemmer 🎅🏻

    2. Hej Paul-Henning,
      Du vandt faktisk! Kan du sende mig en mail med din adresse, så jeg kan sende det til dig? 🤩 louise@kulstudio.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published.